Verzenden & bezorgen

Levertijden

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk na ontvangst van betaling geleverd.
Voor bestellingen die in zijn geheel op voorraad zijn, geldt dat deze verzonden worden binnen 3 werkdagen. Als er artikelen uit de order nog gemaakt moeten worden dan geldt een maximale levertijd van 10 werkdagen voor de gehele order (dit wordt vermeld als je het product selecteert).

We werken van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van Nederlandse feestdagen.

Tijdens drukke periodes of vakanties kan de levertijd oplopen met 1-2 extra werkdagen, dit wordt dan altijd ook vermeld bij het afrekenen.

U ontvangt een orderbevestiging per e-mail wanneer uw bestelling is geplaatst. Als je deze bevestiging niet binnen 24 uur hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Zodra uw pakket is verzonden, sturen we u een e-mail met een definitieve bevestiging en instructies voor het volgen en ophalen van uw pakket. 

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95, zowel voor brievenbuspost als voor pakketten. Voor sommige artikelen wordt een uitzondering gemaakt, deze worden met postzegels verzonden om de kosten lager te houden. De kosten worden vermeld bij het afrekenen.

Binnen Nederland ontvang je gratis verzending bij een orderbedrag vanaf € 50,-

Voor internationale bestellingen worden de verzendkosten berekend, toegevoegd aan je bestelling en weergegeven bij het afrekenen.