Onze belangrijkste trendkleuren voor herfst en winter 2022/2023

Het najaar is alweer volop begonnen, de dagen worden korter en kouder en het is weer tijd voor lange broeken en warme truien. En hoewel het weer niet altijd uitnodigt om naar buiten te gaan, kun je je juist in de herfst verwonderen door de natuur die transformeert.

In de natuur is overal inspiratie te vinden, zeker in de herfst!

Ik geniet ervan om bij de verandering van seizoenen op zoek te gaan naar nieuwe stoffen en kleuren die passen bij dat seizoen en de huidige modetrends. Aan het eind van de zomer/begin van de herfst bezoek ik dan ook altijd alle groothandels waar ik graag mijn stoffen inkoop. Ik ga er heen om te kijken, voelen, verzamelen en me laten inspireren. 

Modetrends volgen

Ik volg bij het inkopen van stoffen en kleuren altijd mijn gevoel.
Het is voor mij echter wel belangrijk om ook aan te sluiten bij de huidige modetrends. De kledingstukken die je bij mij koopt zijn daardoor goed te combineren met de rest van de kinderkleding in de kast van jouw kindje. Voordat ik stoffen ga inkopen, doe ik dus altijd eerst vooronderzoek naar de huidige trends en kleuren. En ik moet zeggen, de trendkleuren voor de herfst/winter 2022/2023 zijn ontzettend fijn, dus hier ga ik graag in mee.

De herfst- en winterkleuren van 2022/2023

kinderkleding modekleuren herfst 2022


Vorig seizoen zag je al meer kleur terugkomen in de kindermode en deze trend zet zich door in de modekleuren van de herfst/winter 2022. 

Ik heb voor de najaarscollectie van 2022 van Tuutsjes gekozen voor een kleurenpalet van olijfgroen, mauve, pink clay, blueberry, camel en taupe. Deze kleuren worden aangevuld met fijne neutrale aardetinten. Een breed palet aan kleuren dus... voor elk wat wils.

Doordat de kleuren op de natuur geïnspireerd zijn, sluiten ze mooi aan op de meer naturel items uit oude collecties (sale) of onze basics uit onze doorlopende collectie.